Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Bombardierele rusești au decolat din Iran și au lovit noi ținte ale teroriștilor

© Министерство обороны РФ / Trecere la banca de fotografiiDecolarea avioanelor de luptă rusești
Decolarea avioanelor de luptă rusești - Sputnik Moldova-România
Mai multe bombardiere rusești cu rază lungă de acțiune au decolat din Iran și au lovit poziții importante ale grupării teroriste autointitulată „Statul Islamic” (organizație interzisă în Federația Rusă).

CHIȘINĂU, 16 aug – Sputnik. Ministerul rus al Apărării a anunțat că piloții au reușit să distrugă o serie de ținte. Este vorba despre depozite mari de arme și tabere de pregătire a teroriștilor.

Многофункциональные истребители-бомбардировщики - Sputnik Moldova-România
Siria: bombardiere rusești au lovit țintele Daesh (VIDEO)

Totodată, presa rusă menționează că Moscova a stabilit o nouă rută în lupta contra terorismului. Marți forțele armate ruse au trimis în Iran avioane de luptă Tu-22M3 și Su34, care se vor afla la baza aviatică militară din Hamadan.

Anterior bombardierele rusești cu rază lungă de acțiune atacau obiectele teroriștilor, decolând de la bazele militare din Rusia.

Autoritățile de la Teheran au declarat că vor pune la dispoziția Rusiei infrastructura militară iraniană în scopul luptei cu terorismul.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала