Moldova
Știri de ultimă oră din Moldova, evenimente din politică, economie, societate, breaking news, știri pe surse, declarații de la Parlament, Guvern, președinte, analize și comentarii

Pe Mihai Ghimpu l-a cuprins azi dimineață febra

Urmăriți-ne pe
Declarațiile făcute de președintele Igor Dodon în cadrul vizitei sale oficiale la Moscova au avut un impact extrem de negativ asupra liderului liberalilor moldoveni, Mihai Ghimpu.

CHIȘINĂU, 18 ian — Sputnik. Într-un articol publicat pe pagina sa de Facebook, pe care nu se știe dacă l-a scris chiar el, întitulat „Ruskaia troica„ în acțiune — Dodon-Krasnoselski-Putin…", Mihai Ghimpu afirmă că poți avea „febră la propriu și la figurat, când auzi ce spune la Moscova "Președintele" Republicii Moldova".

Mihai Ghimpu la tribună - Sputnik Moldova-România
Politică
Declarația „18+” a lui Ghimpu, care vă poate afecta emoțional

Ghimpu a explicat că anume declarația lui Dodon, care ar fi spus: „Voi câștiga alegerile parlamentare și voi anula Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană", i-a indus fruntașului liberalilor starea de „febră la propriu și la figurat".

După o amplă înșiruire de „raționamente analitice" despre ceea ce se întâmplă pe anumite segmente ale politicii moldovenești, Ghimpu l-a înhămat la troică, într-un post scriptum, și pe fostul său coleg de partid Anatol Șalaru:

„P.S. Ultima perioadă ați tot văzut / auzit cum cineva a tot lovit puternic în mine, ca să preia Partidul Liberal; și odată ce nu i-a mers, promite să facă un nou partid de dreapta, pe care să-l conducă el. Oare acest lucru nu este făcut cu scopul de a controla nu doar stânga, ci și dreapta??? Ce credeți?".

© Facebook / Mihai GhimpuPostare lui Mihai Ghimpu pe pagina sa de facebook
Postare lui Mihai Ghimpu pe pagina sa de facebook - Sputnik Moldova-România
Postare lui Mihai Ghimpu pe pagina sa de facebook

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader