Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Românii cu suflet frumos: ce a făcut un român din Italia după ce a găsit 1000 €

© Photo : PixabayEuros
Euros - Sputnik Moldova-România
Într-o perioadă în care se aduce vorba prea mult despre infracţiuni comise de români plecaţi la muncă în străinătate, gestul extraordinar al unui român care munceşte în Avezzano a atras atenţia presei italiene.

BUCUREŞTI, 3 mar — Sputnik. Un tânăr român, care munceşte de șapte ani în Italia, a găsit într-un plic o sumă mare de bani, 1000 de euro, pe care s-a grăbit să-i restituie proprietarului, potrivit gazetaromaneasca.com.

Românul care a făcut acest gest admirabil se numeşte Alin şi îşi câştigă existenţa aranjând cărucioarele pentru cumpărături la un supermarket din Avezzano, provincia L'Aquila.

Alin a găsit lângă un cărucior un plic pe care scria „bani pentru chirie" şi în care se aflau 1000 de euro. Nu a stat pe gânduri, ci i-a înapoiat proprietarului.

Drept răsplată, în afară de mulţumiri, proprietarul i-a oferit românului o mică recompensă. Suma găsită şi restituită de Alin corespunde unui salariu pe care, în Italia, mulţi îl câştigă cu mari eforturi.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала