Moldova
Știri de ultimă oră din Moldova, evenimente din politică, economie, societate, breaking news, știri pe surse, declarații de la Parlament, Guvern, președinte, analize și comentarii

Restricții de circulaţie la frontiera Republicii Moldova cu România

© Sputnik / Александр Кряжев / Trecere la banca de fotografiiMașini militare, foto simbol, arhiva Sputnik
Mașini militare, foto simbol, arhiva Sputnik - Sputnik Moldova-România
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene din Republica Moldova informează despre dificultățile de circulație din partea estică a României și închiderea drumului european E581.

BUCUREȘTI, 21 apr — Sputnik. În urma ninsorilor abundente din ultimele ore, autorităţile române au decis sistarea trecerii prin vama Albița până la deblocarea drumurilor, informează Ministerul de Externe al Republicii Moldova

"Consulatul Republicii Moldova de la Iași, precum și Ambasada Republicii Moldova de la București sunt la legătură cu autoritățile române şi ține la control situaţia privind mijloacele de transport din Republica Moldova blocate în zăpadă pe teritoriul României pe segmentul Albița — Huși", transmite Ministerul de Externe într-un comunicat de presă.

De asemenea, potrivit informației transmise de Poliția de Frontieră din Moldova, punctul de trecere al frontierei Cahul-Oancea este închis.

Cetățenii Republicii Moldova pot apela la numerele de urgenţă:

— Consulatului Republicii Moldova de la Iași: +40787578587;

— Ambasadei Republicii Moldova de la București: +40787898050.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала