Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

(VIDEO) Kapushon și-a mărturisit dragostea față de Rusia

Hip-hoperul moldovean Kapushon își mărturisește simpatia față de Rusia în una din ultimele sale piese

CHIȘINĂU, 27 iun — Sputnik. Cunoscutul hip-hoper moldovean, Kapushon (Marin Crețu), își mărturisește simpatia și nostalgia după Rusia într-o piesă din ultimul său album "Doina", în care își descrie experiența din perioada în care a muncit la Moscova.

El a înregsitrat piesa respectivă împreună cu raperul Danila Dy, care citește versurile în limba rusă.

"Îmi place Rusia / Iubesc toți oamenii și nu contează — moscoviții sau sătenii / Că doar există săteni diferiți / și Moscova e atât de tristă", spune Kapushon în refrenul piesei „Îmi place Rusia".

În unul din interviurile recente, vedeta a povestit că a muncitor la Moscova de la 16 ani în calitate de măturător. Ulterior a făcut comerț cu fructe, după care a lucrat chelner, bucătar, a făcut și reparații în case și apartamente. Kapushon a dedicat și alte câteva piese vieții sale din Rusia: "Moskova (2 Flăcări)", în colaborare cu Guz și  "Iernile moscovite" (împreună cu Gloria).

Kapushon și-a lansat oficial albumul "Doina" pe 4 aprilie curent. Acest album reprezintă întrunește o serie de povești ale unui personaj pe nume Gheorghe, care întruchipează problemele și frământările moldoveanului simplu.

 

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала