Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Dragoș Pătraru e gata - Digi24 a publicat acum puțin timp știrea

Pătraru: "E o mare diferență între cum vedem lumea, noi cei de la Starea Nației și cum o văd oamenii de la această fabrică"

BUCUREȘTI, 29 iun — Sputnik. Pe site-ul televiziunii DIGI24 a fost publicat un text și a fost reprodus ceea ce a spus Dragoș Pătraru în debutul emisiunii „Starea Naţiei" de ieri seară. Menționăm că informația a fost difuzată de acum câteva ore de unele agenții de presă, dar a fost abia cum fost publicată de DIGI 24. ceea ce reprezintă o confirmare a celor spuse de Pătraru.

Dragoș Pătraru - Sputnik Moldova-România
Societate
Dragoș Pătraru - scandal pentru a trece la o altă televiziune

Realizatorul a declarat, în timpul penultimei sale emisiuni, că "sunt puține șanse să ne vedem tot aici, din august". Fostul colaborator și angajat al mogulului Sebastian Ghiță a lăsat să se înțeleagă că va avea curând o altă emisiune, la un alt post.

Detalii despre unde va evolua mai departe vor fi anunțate în această seară, în ultima ediţie a emisiunii "Starea Nației" din aceste sezon, scrie DIGI 24.

„Azi și mâine mai avem și ați scăpat de noi. Am constatat că e o mare diferență între cum vedem lumea, noi cei de la Starea Nației și cum o văd oamenii de la această fabrică", a declarat Pătraru, făcând referire la diferendele dintre el și televiziunea care l-a găzduit.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала