Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Putin nu a decis dacă va participa în alegerile prezidențiale din 2018

© Sputnik / Сергей Гунеев / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин посетил образовательный центр "Сириус" в Сочи
Президент РФ В. Путин посетил образовательный центр Сириус в Сочи - Sputnik Moldova-România
Vladimir Putin nu a decis dacă va candida în alegerile prezidențiale din 2018

BUCUREȘTI, 21 iul — Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că nu a decis deocamdată dacă va participa în alegerile prezidențiale din 2018, transmite RIA Novosti.

"Nu am luat o decizie, voi mai vedea. Alegerile vor avea loc în 2018, iar până la începutul campaniei electorale mai este ceva timp. Vom mai vedea", a declarat Putin în cadrul unei întrevederi cu tinerii Centrului Educațional "Sirius" din Soci.

Sirius a fost înființat la inițiativa lui Putin, în martie 2013, de fondul Talent și succes, în baza infrastructurii create pentru olimpiada din 2014. Scopul centrului educațional constă în identificarea, dezvoltarea și susținerea profesională a tinerilor dotați, care se manifestă în domeniul artei, sportului, științe naturale și tehnologie. 

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала