Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

În Marea Britanie vor fi înăsprite regulile de închiriere a automobilelor

© Sputnik / Виталий Белоусов / Trecere la banca de fotografiiÎnchiriere auto
Închiriere auto - Sputnik Moldova-România
Presa britanică scrie că autoritățile de la Londra intenționează să introducă reguli suplimentare la închirierile de automobile, iar decizia este o urmare a atentatului terorist de la Barcelona

BUCUREȘTI, 20 aug — Sputnik. Miniștrii britanici s-au arătat îngrijorați de faptul că la ora actuală este atât de ușor pentru un terorist să închirieze un automobil pentru a comite atacuri, scrie The Telegraph.

Sursele publicației au menționat că datele transmise companiilor care oferă automobile în chirie, inclusiv numele, adresele, informațiile financiare, vor fi verificate în baza listelor cu infractorii aflați în căutare.

La ora actuală demnitarii caută modalități de identificare a infractorilor înainte ca aceștia să reușească să ia în folosință un mijloc de transport.

Anterior premierul Australiei, Malcolm Bligh Turnbull, a declarant că autoritățile țării au elaborate măsuri de apărare în locurile în care se adună mase mari de oameni.

Pe 17 august la Barcelona un terorist a strivit mai mulți pietoni cu o furgonetă luată în chirie. Potrivit ultimelor informații, în urma atacului au murit 15 persoane și 130 au fost rănite.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала