Moldova
Știri de ultimă oră din Moldova, evenimente din politică, economie, societate, breaking news, știri pe surse, declarații de la Parlament, Guvern, președinte, analize și comentarii

Cutremur de suprafață în apropiere de Cahul, Moldova

Un cutremur de suprafață a fost înregistrat în această dimineața în județul Galați, în apropiere de frontiera cu Republica Moldova.

BUCUREȘTI, 8 sept — Sputnik. Astăzi dimineață, la ora 08:55:12 a fost înregistrat un cutremur de suprafață în apropiere de frontiera cu Moldova, raionul Cahul, și anume în județul Galați, localizat manual pe coordonatele latitudine 45.4679,longitudine 27.8379. Magnitudinea seismului a fost de 2 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 5.7 kilometri.

© Photo : infp.roCutremur Galați
Cutremur Galați - Sputnik Moldova-România
Cutremur Galați

Сейсмограф - Sputnik Moldova-România
Internaţional
(VIDEO) ULTIMA ORĂ: Cutremur uriaș de 8 grade pe Richter. Opt țări în pericol
Ieri seară însă, la orele 19:45:38, Institutul Național pentru Fizica Pământului a înregistrat un cutremur în cea mai activă a României din punct de vedere seismic, Vrancea — Buzău.

Seismul a avut epicentrul în județul Buzău, în apropierea localității Gura Siriului. S-a înregistrat o magnitudine de 3.5 grade pe Richter, deci peste media seismelor din arealul respectiv. Adâncimea epicentrului a fost de 145.4 kilometri.

© Sputnik / Nicolai KibichCum să ne comportă în caz de cutremur?
Cum să ne comportă în caz de cutremur? - Sputnik Moldova-România
Cum să ne comportă în caz de cutremur?
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала