Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Putin dă startul turneului Cupei Mondiale de Fotbal 2018

© Sputnik / Alexei Danichev / Trecere la banca de fotografii2018 FIFA World Cup emblem installed in St Petersburg
2018 FIFA World Cup emblem installed in St Petersburg - Sputnik Moldova-România
La ceremonia de lansare a turneului Cupei Mondiale de Fotbal 2018, președintele rus l-a urat jucătorilor ruși o luptă echitabilă și emoții pure, iar suporteri, un spectacol de neuitat.

BUCUREȘTI, 10 sept — Sputnik. Vladimir Putin a vorbit la ceremonia de start a turneului Cupei Mondiale de Fotbal 2018, ceremonie desfășurată pe arena mare a stadionului Loujniki din Moscova, redeschis după renovare. Președintele a declarat că este sigur că atmosfera de confruntări spectaculoase va domni mereu pe scenă chiar și după reconstrucția parțială.

"Sunt convins că vor exista noi eroi de fotbal și noi victorii", a spus Putin. "Echipa noastră îi va face din nou pe fanii noștri fericiți."

Potrivit lui, Mondialul 2018 va da un impuls dezvoltării fotbalului și "patrimoniul său material va reprezenta polii de gravitate pentru fraternitatea câtorva milioane de fotbaliști, precum și pentru tinerii sportivi".

"Desfășurarea principalului turneu de fotbal de pe planetă în Rusia ne va permite să contemplăm mai bine jucătorii noștri. Cu toții așteptăm cu nerăbdare meciuri uluitoare, lupte profesionale și emoții sincere ", a adăugat liderul rus.

Meciul de deschidere și finala campionatului vor avea loc pe stadionul Lujniki. De asemenea, "arene frumoase, confortabile și dotate tehnic vor găzdui, atât fotbaliști, cât și suporteri în fiecare oraș rus care participă la Campionatul Mondial", a spus Putin.

© Sputnik / Алексей Дружинин / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В.Путин принял участие в церемонии старта тура Кубка мира по футболу в "Лужниках"
Президент РФ В.Путин принял участие в церемонии старта тура Кубка мира по футболу в Лужниках - Sputnik Moldova-România
Президент РФ В.Путин принял участие в церемонии старта тура Кубка мира по футболу в "Лужниках"

Campionatul Mondial de Fotbal din 2018 va avea loc între 14 iunie și 15 iulie pe 12 stadioane din 11 orașe ruse: Moscova, Kaliningrad, Sankt Petersburg, Volgograd, Kazan, Nizhny Novgorod, Samara, Saransk, Rostov-pe-Don, Sochi și Ekaterinburg.

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В.Путин принял участие в церемонии старта тура Кубка мира по футболу в "Лужниках"
Президент РФ В.Путин принял участие в церемонии старта тура Кубка мира по футболу в Лужниках - Sputnik Moldova-România
Президент РФ В.Путин принял участие в церемонии старта тура Кубка мира по футболу в "Лужниках"
Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала