Moldova
Știri de ultimă oră din Moldova, evenimente din politică, economie, societate, breaking news, știri pe surse, declarații de la Parlament, Guvern, președinte, analize și comentarii

Fostul avocat Valerian Mânzat a părăsit Penitenciarul nr. 13 din Chișinău

Avocatul Valerian Mâzat care bulversat societatea ăn ultimii ani cu ieșirile sale spectaculoase se pare că va avea un nou domiciliu după ce zilele aceastea a părăsit penitenciarul nr. 13 din Chișinău.

CHIȘINĂU, 14 sept — Sputnik. Presa de la Chișinău titrează astăzi precum renumitul avocat-vedetă  Valerian Mânzat a părăsit acum o săptămână de la Penitenciarul nr. 13 din Capitală. Solicitat de presă, șeful secției comunicare și relații publice al Departamentului Instituții Penitenciare, Oleg Pantea, a confirmat că Mânzat a fost transferat la penitenciarul nr. 2 — Lipcani.

Pantea a mai adăugat că  transferul s-a datorat faptului că Mânzat a fost condamnat definitiv de Colegiul Penal al Curţii Supreme de Justiţie (CSJ) iar Penitenciarul din Lipcani este destinat pentru foștii angajați ai instituțiilor publice.

Reamintim că avocatul Valerian Mânzat a fost condamnat definitiv la nouă ani de închisoare pe 8 august a.c, când Colegiul Penal al Curţii Supreme de Justiţie (CSJ) a respins recursul avocaţilor care ceruseră casarea deciziei Curţii de Apel. Dosarul în care a fost condamnat ține de înscenarea unui accident rutier, în urma căruia avocatul urma să încaseze peste trei sute de mii de lei de la o companie de asigurări.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала