Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Cum "a îndrăznit" șeful diplomației germane să acorde un interviu pentru RT

© Sputnik / Hannibal HanschkeSigmar Gabriel
Sigmar Gabriel - Sputnik Moldova-România
Redactorul-șef al Russia Today (RT), Margarita Simonian, a calificat drept isterică reacția publicației germane „Spiegel” la interviul acordat de ministrul de Externe al Germaniei pentru RT.

CHIȘINĂU, 16 sept — Sputnik. Redactorul-șef al Russia Today (RT), Margarita Simonian, a calificat drept isterică reacția jurnaliștilor de la revista germană „Spiegel" la interviul acordat pentru postul de televiziune RT de către ministrul de Externe al Germaniei, Sigmar Gabriel.

Anterior s-a scris că jurnaliștii de la revista germană „Spiegel", în cadrul unei discuții cu Sigmar Gabriel, ministrul de Externe al Germaniei, au criticat consimțământul acestuia de a comunica cu Russia Today Deutsch.

Ministrul a subliniat că Russia Today îi creează astfel posibilitatea de a avea acces la cetățenii de origine rusă care locuiesc în Germania și care nu citesc „Spiegel".

„Der Spiegel face isterie: șeful MAE al Germaniei „a îndrăznit" să acorde un interviu pentru Russia Today", a comentat Simonian.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала