Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Secretul nemuririi se va cunoaşte în 30 de ani

© Sputnik / Валерий Мельников / Trecere la banca de fotografiiНаучный сотрудник Института геохимии и аналитической химии им. В.И.Вернадского исследует под микроскопом осколки чебаркульского метеорита
Научный сотрудник Института геохимии и аналитической химии им. В.И.Вернадского исследует под микроскопом осколки чебаркульского метеорита - Sputnik Moldova-România
Un om de știință și futurist american a dezvăluit, într-un interviu acordat canalului rusesc RT, cum cercetările științifice aduc umanitatea mai aproape de nemurire.

BUCUREŞTI, 18 sept — Sputnik. În următorii 30 de ani, oamenii vor dezvolta tehnologii de întinerire care vor ajuta oamenii „să fie nemuritori", a spus omul de știință și futurologul american José Luis Cordeiro, potrivit Sputnik Franţa.

„Sper să rămân într-o formă fizică relativ bună pentru încă 20 sau 30 de ani. Până atunci se vor dezvolta tehnologiile de întinerire. Mai mult, în 30 de ani, sper să nu îmbătrânesc cu 30 de ani, ci să întineresc, fiindcă vom dispune de tehnologiile de întinerire care ne vor permite să fim nemuritori", a declarat el într-un interviu acordat RT.

Acesta a mai spus că ţânţarii au deja capacitatea de a trăi până la o vârstă echivalentă cu 400 de ani, iar viermii pot trăi până la 600-1000 de ani. „Mereu învăţăm ceva nou, iar la aceste rezultate s-a ajuns în doar 10 ani. Imaginați-vă ce se va întâmpla în 10 ani!", a spus José Luis Cordeiro.

El a adăugat că odată ce aceste tehnologii vor fi perfecționate, ele vor putea fi aplicate în cazul oamenilor.

„Putem trăi mai mult, păstrându-ne organismul în stare bună. Scopul nostru final este posibilitatea de a trăi etern", a adăugat el.

Cordeiro a mai spus că unele celule sunt nemuritoare, cele mai bune dintre acestea fiind celulele stem.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала