Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

CIA l-a marcat pe Kim Jong Un cu „Black Mark"?

© Sputnik / Илья Питалев / Trecere la banca de fotografiiKim Jong Un
Kim Jong Un - Sputnik Moldova-România
Declarația șefului CIA înseamnă că liderului nord-coreean i-a fost aplicată Black Mark (pata neagră), a declarat un membru al Consiliului federației din Rusia

BUCUREȘTI, 22 oct — Sputnik. Președintele Comisiei pentru politică informațională din Consiliul Federației, Serghei Pușkov, a afirmat că declarația șefului CIA înseamnă doar că lui Kim Jong Un i-a fost aplicată Black Mark.

„Declarația conducătorului CIA înseamnă una: lui Kim Jong Un i-a fost aplicată Black Mark. Liderii nu dispar așa, pur și simplu. Alta e întrebarea cât este de realizabilă această amenințare", a scris Pușkov pe pagina sa de Twitter.

Anterior șeful CIA, Mike Pompeo, a declarat în cadrul unui forum dedicat „apărării democrației" că în cazul în care liderul nord-coreean va dispărea subit, el nu va comenta acest incident. Pompeo a ținut să invoce în acest sens „istoria CIA".

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала