Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Alertă: zeci de mii de oameni sunt evacuați la Moscova

© Sputnik / Максим Блинов / Trecere la banca de fotografiiМеры безопасности в московском метро
Меры безопасности в московском метро - Sputnik Moldova-România
Zeci de mii de oameni au fost evacuația la Moscova după ce poliția a primit mai multe apeluri telefonice în care s-a anunțat despre plasarea unor bombe în mai multe clădiri din capitala Rusiei

BUCUREȘTI, 5 nov — Sputnik. Peste 700 de persoane au fost evacuate din cauza unei alerte, după ce o persoană anonimă a anunțat că în Teatrul Bolhoy se află o bombă, transmite RIA Novosti.

Alte 2 mii de persoane au fost evacuate din centru comercial GUM, iar alte două mii, din hotelul „Metropol".

În afară de aceasta, au fost evacuate peste o mie de persoane din cinematograful Fakel, și peste o mie din centrul commercial "Dubrovka".

Aproximativ 2,5 mii de persoane au fost evacuate din centrele comerciale Taganski Pasaj, „Arkadii" și „Gudzon".

De asemenea, forțele de ordine au recepționat apeluri anonime cu privire la existența unor bombe la centrele comerciale „Galeria-Atlantic" și „Diskont". Din centrul comecial "Evropeiski" și „Diskont" au fost evacuate 11 mii de persoane.

Poliția verifică informațiile cu privire la existența unei bombe în cinematograful Pione și centrul commercial "Galeria Aeroport".

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала