Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Despacito în stil siberian

Un grup de tineri muzicanți au înregistrat o parodie la piesa Despacito într-un stil tradițional siberian

Un grup de tineri muzicanți au interpretat propria versiune a celui mai popular hit din lume — piesa „Despacito", a interpretului din Puerto Rico, Luis Fonsi. Din ianuarie anul acesta, clipul original al piesei a reușit să acumuleze pe YouTube peste 4 miliarde de vizualizări, atingând un record absolut.

Absolvenții conservatorului din Novosibirsk, Pavel Mihailovski, Kirill Melentiev și Vasili Iurcenko au interpretat piesa în stil specific siberian. Coverul a fost înregistrat într-o pădure înzăpezită, iar muzicanții sunt îmbrăcați în cojoace. Timp de două zile înregistrarea a acumulat peste 18 mii de vizualizări.

Tinerii au folosit instrumentele tradiționale rusești: Balalaika-contrabass, lingurile de lemn, tamburina, acordeon și jaleika (instrument muzical de suflat). În finalul clipului apare titrul This is Siberia (Aceasta este Siberia). Muzicanții au recunoscut că nu s-au așteptat la o astfel de popularitate, clipul fiind realizat în glumă.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала