Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Animalele de companie-robot au intrat în vânzare (VIDEO)

Nu mai este nevoie să vă deranjaţi cu vizitele la veterinar sau cu procurarea mâncării pentru câinii de companie. Acum poţi cumpăra on-line un câine-robot, care se „hrăneşte" doar cu electricitate

BUCUREŞTI, 23 nov — Sputnik. Laikago — numit după Laika, un câine sovietic care a fost prima creatură lansată să orbiteze Pământul — cântărește 22 kg, mai puțin decât un câine Labrador obişnuit, şi are înălțimea de 60 cm, scrie rt.com.

„Este un fel de robot mediu, un robot-câine, pe scurt. L-am făcut cunoscut pe Laikago în rândul companiilor din domeniul științei și tehnologiei și al oamenilor interesaţi de ştiinţă. Aşadar, Laikago este o jucărie științifică", a declarat creatorul robotului, Wang Xingxing.

Animalul de companie mecanic, cu patru picioare, este capabil să alerge pe iarbă și să efectueze mișcări specifice câinilor. Prețul inițial pentru Laikago va fi în jur de 25.000 de dolari, dar poate scădea în viitor.

 

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала