Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Zdob și Zdob celebrează prietenia ruso-moldo-română într-un nou clip (VIDEO)

Zdob și Zdub a reunit Moldova, România și Rusia într-o piesă și un videoclip despre Balcanii-Mama

BUCUREȘTI, 29 ian — Sputnik. Trupa Zdob și Zdub a unit printr-o piesă Moldova, România și Rusia. E vorba de piesa "Balkana Mama", videoclipul căreia a fost publicat ieri pe YouTube.

În noua creație cu puternice ritmuri balcanice, alături de rockerii din Moldova, apar Loredana — diva muzicii românești, care cânt în limba rusă, cu un frumos accent românesc, și Ligalize, interpret hip-hop din Rusia. Împreună ei celebrează dansul, prietenia și muzica, în antrenanta "Balkana Mama", care este o adaptare a piesei "La cârciuma de la drum" (Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz) din 2016.

"Trei țări, trei artiști, o sărbătoare! România, Moldova și Rusia s-au unit într-un proiect inedit, cu trei artiști diferiți, ca să declare, încă o dată, că muzica nu are hotare, nici geografice, nici muzicale", se spune în descrierea noului videoclip. 

Pe pagina sa de Facebook, Loredana Groza a îndemnat "la cucerirea Rusiei cu armele în dotarea românilor".

"Sa cucerim Rusia!!! Cu armele noastre zic:) muzica, voce si antren!!!", a scris Loredana.

Clipul a fost publicat pe YouTube pe 28 ianuarie și a reușit să acumuleze în mai puțin de o zi peste 36 mii de vizualizări.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала