Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Rusia speră că ultima bornă în criza siriană nu va fi depășită

© REUTERS / Carlo AllegriThe United Nations logo is pictured in front of the United Nations Headquarters building during the 71st United Nations General Assembly in the Manhattan borough of New York, U.S., September 22, 2016.
The United Nations logo is pictured in front of the United Nations Headquarters building during the 71st United Nations General Assembly in the Manhattan borough of New York, U.S., September 22, 2016. - Sputnik Moldova-România
Declarația a fost făcută joi, în cadrul consultărilor cu ușile închise, la Consiliul de Securitate al ONU.

BUCUREȘTI, 12 apr — Sputnik. Ședința a fost convocată la inițiativa Boliviei în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă escalararea ritoricii agresive și ispita de a proceda la acțiuni unilaterale.

”Amenințarea păcii internaționale și a securității este o încălcare fățișă a Cartei ONU. Suntem foarte îngrijorați de situație și de tensionarea periculoasă, Sperăm că momentul ireversibilității nu va fi depășit, că SUA și aliații lor se vor abține de la acțiuni militare împotriva unui stat suveran”, a subliniat reprezentantul special al Federației Ruse la Națiunile Unite, Vasily Nebenzea, citat de RIA Novosti.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала