Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Moscova cântărește forța militară a SUA

© AP Photo / Petr David JosekUS army soldiers (File)
US army soldiers (File) - Sputnik Moldova-România
Alături de cifrele absolute ar fi de luat în calcul și un asemenea indice precum importanța complexului militaro-tehnologic al unei sau altei țări în context global.

BUCUREȘTI, 15 apr — Sputnik. La acest capitol SUA continuă să piardă teren și ar trebui să facă de pe acum concluziile de rigoare, a declarat Vladimir Ermacov, șeful Departamentului neproliferarea și controlul armamentelor din cadrul Ministerului rus de Externe.

”Mai devreme sau mai târziu colegii noștri americani se vor vedea nevoiți să trateze cu noi. Pentru ei, probabil, ar fi bine s-o facă devreme și nu târziu. Aceasta deoarece ponderea militaro-tehnologică a SUA în raportul global de forțe se reduce în mod constant. Și nu este exclus că peste o perioadă semnificativă de vreme cu Washingtonul se va putea purta altă discuție”, a spus diplomatul, citat de RIA Novosti.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала