Moldova
Știri de ultimă oră din Moldova, evenimente din politică, economie, societate, breaking news, știri pe surse, declarații de la Parlament, Guvern, președinte, analize și comentarii

Important: Unde poți suna dacă ai rămas blocat în vamă de Paștele Blajinilor

De Paștele Blajinilor, traficul la frontieră este foarte aglomerat, de aceea Serviciul Vamal a dispus un șir de măsuri suplimentare.

Свеча - Sputnik Moldova-România
Paștele Blajinilor încheie Săptămâna Luminată
CHIȘINĂU, 15 apr — Sputnik. Deoarece în aceste zile la frontieră se constată un flux sporit de călători, Serviciul Vamal al Republicii Moldova a întreprins măsuri suplimentare pentru fluidizare traficului transfrontalier și reducerea timpului de așteptare în vamă.

De sâmbătă și până luni numărul lucrătorilor vamali și al echipamentelor de control în punctele de control este suplimentat. Toate arterele de control sunt funcționale, iar șefii posturilor vamale și adjuncții acestora verifică cetățenii și mijloacele de transport împreună cu subalternii, a comunicat Serviciului Vamal al Republicii Moldova.

În cazul apariției unor probleme la controlul vamal sau pentru informarea privind regulile de traversare a frontierei cu diverse bunuri, oamenii pot telefona la Centrul Unic de Apel (+373 22 574 111).

De asemenea, pe pagina web a Serviciului Vamal, șoferii pot vedea în timp real traficul din cele mai tranzitate posturi, pentru a-și putea planifica ruta optimă.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала