Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Băsescu: „Dacă vrei să militezi pentru familie, du-mă până la Poiana Braşov!"

Mitingul de amploare anunţat de Partidul Social Democrat pentru susţinerea familiei tradiţionale, adus în derizoriu de fostul preşedinte. Ce spune despre dorinţa femeilor.

BUCUREŞTI, 17 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a dezlănţuit după ce Partidul Social Democrat a anunţat că va organiza un mare miting. Scopul acţiunii este acela de susţinere a familiei tradiţionale.

Băsescu nu vede că familia, formată dintre un bărbat şi o femeie, ar fi în pericol în România şi „îi trage" de urechi atât pe Liviu Dragnea, cât şi pe Călin Popescu Tăriceanu, din pricina numărului mare — în cazul celui din urmă — de neveste.

„Măi Dragnea, 90% suntem familişti! Care cu o nevastă, care cu două la viaţa lui, care cu cinci, dar trăim familii normale, cu bărbat şi femeie.Pentru ce îi trebuie un milion de oameni? E ridicol, ăştia nu au idei", a explicat Băsescu, potrivit Ziare.com.

Mai mult, fostul şef de stat a precizat că o femeie îşi doreşte alte lucruri, nu să fie dusă în stradă şi a vorbit şi despre pedepsele pe care reprezentantele sexului frumos le aplică bărbaţilor din dotare. Nu ştim dacă Băsescu vorbeşte din în cunoştinţă de cauză sau doar din auzite.

„Păi, îţi dă femeia cu tigaia în cap. Îţi spune: „Nu eşti sănătos. Dacă vrei să militezi pentru familie, du-mă, omule, la teatru, du-mă până la Poiana Braşov, (…) decât în stradă", a explicat Băsescu.

Reamintim că PSD va organiza luna viitoare un miting de amploare la Bucureşti, prin care social democraţii vor să îşi exprime susţinerea faţă de familia tradiţională.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала