Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Campania lui Orban dă roade: fundaţia lui Soros se mută la Berlin

© AP Photo / Kin CheungBillionaire financier George Soros
Billionaire financier George Soros - Sputnik Moldova-România
Fundaţia Societatea Deschisă va mai sta doar până în august în Ungaria. Când se va deschide biroul din capitala Germaniei.

George Soros - Sputnik Moldova-România
Internaţional
Legea „Stop Soros”, suveranitate, invazia imigranţilor – analist politic ungur
BUCUREŞTI, 20 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Reuşită a premierului ungar Viktor Orban, care a făcut ca întreaga sa campanie împotriva fundaţiilor multimiliardarului George Soros să funcţioneze.

Şi aceasta pentru că Fundaţia „Societatea Deschisă" a lui Soros este pe cale să închidă filiala din Budapesta şi să deschidă una nouă la Berlin, conform ediţiei austriece a ziarului Die Presse.

Orgnizaţia nonguvernamentală a anunţat că doreşte să deschidă un birou în capitala Germaniei în vara acestui an.

Site-ul maghiar de ştiri 444.hu a anunţat că sediul Fundaţiei se va închide la sfârşitul lui august, informează Deutsche Welle.

Reamintim că proiectul de lege intitulat „Stop Soros" urmează să fie trecut prin parlamentul de la Budapesta, iar premierul Orban speră ca, prin aceasta, influenţa în afacerile interne ale ţării a multimiliardarului să fie limitată.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала