Anișoara Loghin, lacrimi în direct la TV - VIDEO

În cadrul emisiunii pe care o moderează, Anișoara Loghin a discutat cu Anișoara Puică despre un eveniment important care a avut loc în familia interpretei.

CHIȘINĂU, 24 apr — Sputnik. Interpreta Anișoara Puică a vorbit în cadrul emisiunii "O seară perfectă" despre nunta fiului ei, Radu, care a avut loc cu puțin timp în urmă.

Moderatoarea emisiunii, Anișoara Loghin, fosta soție a ex-primarului Capitalei Dorin Chirtoacă, a întrebat-o între altele pe interpretă cum se simte în rolul de soacră mare, dar și despre relația pe care o are cu nora sa.

Anișoara Puică a vorbit cu deosebită căldură despre aleasa fiului său, afirmând că o iubește la fel ca pe propriul copil.

Interpreta a povestit cu emoție și despre sentimentele deosebite dintre cei doi tineri însurăței, dorindu-le să-și păstreze dragostea peste ani.

Prezentatoarea a remarcat în acel moment că Anișoara Puică are ochii înlăcrimați, iar interpreta a recunoscut că este o fire mai emotivă.

Emoțiile au copleșit-o însă și pe Anișoara Loghin, care a fost și ea pe punctul să înceapă a plânge. Prezentatoarea a recunoscut că pățește asta întotdeauna, în anumite momente mai speciale.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала