Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

A fost finalizată prima ramură a Turkish Stream

© Sputnik / Михаил Климентьев / Trecere la banca de fotografiiLucrările de construcție a gazoductului Turkish Stream
Lucrările de construcție a gazoductului Turkish Stream - Sputnik Moldova-România
Gazprom anunță finalizarea lucrărilor de construcție a primei ramuri a gazoductului Turkish Stream.

BUCUREȘTI, 30 apr — Sputnik. Gazprom a finalizat construcția primei părți a ramurii Turkish Stream, se spune într-un comunicat al companiei.

Serghei Lavrov - Sputnik Moldova-România
Rusia
Rusia ar putea extinde Turkish Stream în alte state europene

E vorba de o conductă la o mare adâncime în Marea Neagră, în apropiere de țărmul Turciei.

"În prezent are loc amenajarea terminalului de recepție în regiunea satului Kıyıköy. "Odată cu finalizarea construcției segmentelor de conexiune de pe țărm, lucrările asupra primei ramuri vor finalizate în totalitate", au specificat cei de la Gazprom.

Construcția segmentului de la o mare adâncime a fost efectuată de vasul Pioneering Spirit, al companiei Allseas. Aceștia se vor ocupa și de instalarea la mare adâncime a celei de-a doua ramuri în anul 2018.

Compania a menționat ritmurile rapide în care decurg lucrările de construcție. În total, au fost construite deja 1161 kilometri de linii pe cele două ramuri ai gazoductului, ceea ce reprezintă 62 la sută din lungimea totală.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала