Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Imagini care taie răsuflarea: Aterizare pe o pistă deteriorată de cutremur. VIDEO

© REUTERS / Antara FotoUn puissant séisme en Indonésie
Un puissant séisme en Indonésie - Sputnik Moldova-România
Videoul a fost filmat din cabina de pilotaj a aparatului de zbor în timp ce acesta încerca să ajungă la sol pe aeroportul din Mutiara, Indonezia.

BUCUREȘTI, 1 oct — Sputnik. Nava aeriană avea la bord o echipă de salvatori deciși să se includă în lichidarea consecințelor cutremurului devastator din 28 septembrie. Lovitura stihiei nu a cruțat nici pistele, astfel că pilotul a fost nevoit să-și pună în aplicare tot curajul și toată măiestria profesională pentru ca avionul să aterizeze cu succes.

Vineri, acest aeroport situat pe insula Celebes a fost închis din cauza fisurilor pe pistă. Sâmbătă, zborurile au reînceput, dar conform unui program redus.

Potrivit Institutului de Studii Geologice al Statelor Unite (USGS), cutremurul a avut magnitudinea de 7,5 grade, împreună cu un tsunami care a urmat el a făcut nu mai puțin de 1200 de victime.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала