Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Un Bentley cu capul lui Stalin pe capotă: Unde poate fi văzut. VIDEO

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Trecere la banca de fotografiiFirma Bentley.
Firma Bentley. - Sputnik Moldova-România
Imaginile automobilului ”personalizat” au fost surprinse pe o autostradă din Georgia, republica caucaziană care i-a dat naștere lui Iosif Djugașvili.

BUCUREȘTI, 3 oct — Sputnik. Misterul super-carului bizar este cât se poate de simplu. La volanul lui se afla Jeremy Clarkson, teleast britanic sosit în această țară pentru a filma episodul de rând al serialului documentar The Grand Tour. Producția este consacrată proeminentelor figuri de dictatori din diferite perioade istorice și varii zone geografice.

Georgianul Iosif Djugașvili care, sub numele de Stalin, a condus cu mână de fier Uniunea Sovietică pe parcursul a 31 de ani, nu avea cum să fie trecut cu vederea.

Imaginile automobilului de lux dotat cu capul de ghips al ”marelui cârmaci” au fost surprinse în timp ce echipa de filmare se deplasa spre Gori, localitatea de baștina a lui Iosif Vissarionovici.

La fața locului Jeremy Clarkson și colegii lui au vizitat muzeul lui Stalin și au pozat la poalele statuii temutului conducător.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала