Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Ce se poate întâmpla când șefu' din metropolă vine valvârtej peste Irlanda de Nord. VIDEO

Un tânăr simpatic, într-o situație care nu sugera că există vreun pericol pentru el, a fost aruncat dincolo de hotarele Regatului Unit.

BUCUREȘTI, 5 oct — Sputnik. Televiziunea ITV a inventat o scenografie originală pentru buletinele meteo. În conformitate cu concepția regizorală, în calitate de scenă pentru evoluțiile prezentatoarei Alison Hammond a fost înjghebată o platformă plutitoare având conturul teritoriului britanic cu toate părțile lui componente.

Teleasta se deplasa dintr-un ”punct geografic” în altul, promițând fie soare, fie ploaie, fie ce mai conțineau prognozele sinopticienilor.

Totul a mers strună până în momentul în care, fiind în emisie directă și încercând să treacă în Irlanda de Nord, Hammond literalmente l-a suflat în mare pe unul dintre asistenții ei.

​​Tânărului i s-a permis să revină pe ”teritoriul britanic”, iar prezentatoarea, recăpătându-și prezența de spirit, a spus că ”În Irlanda de Nord este cam umed”.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала