Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Opinie: Eşecul referendumului lasă cale liberă spre funcţia supremă în stat lui Cioloş

Ipoteza este lansată de politologul Gelu Vişan, care susţine că, prin neprezentarea la vot, românii au deschis uşa larg Societăţii Deschise.

BUCUREŞTI, 8 oct — Sputnik, Georgiana Arsene. Ce urmări va avea eşecul Referendumului pentru revizuirea Constituţiei? Politologul Gelu Vişan a lansat un scenariu interesant pe pagina sa de Facebook, a cărui concluzie este că viitorul preşedinte al României urmează să fie Dacian Cioloş.

Vişan spune că românii care nu au votat au demonstrat că nu îi interesează nici naţiunea, nici creştinismul şi că „sunt atât de uşor manipulabili încât SRI şi ONG-urile fac ce vor cu ei" şi că au lăsat loc liber Societăţii Deschise, „adică a desfiinţării creştinismului şi naţiunii".

„Vreau să le spun că tocmai au hotărât ca viitorul preşedinte al României să se numească Dacian Julien Cioloş", a explicat Vişan pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că prezenţa la vot a fost una extrem de scăzută, chiar dacă acesta s-a desfăşurat pe parcursul a două zile. Potrivit ultimelor date furnizate de Biroul Electoral Central, s-a înregistrat o prezenţă de 21,61% la vot.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала