Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Ai grijă ce mănânci! Iată ce riști să cumperi la Piața Centrală - Foto

Captură impresionantă a ofițerilor Inspectoratului Național de Patrulare: carne de vită, de porc și pește viu, fără acte de proveniență, transportată în condiții insalubre.

CHIȘINĂU, 11 oct — Sputnik. Ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au depistat mai multe cazuri de transportare ilegală a cărnii de bovine și porcine, dar și a peștelui. Primul caz a fost înregistrat pe șoseaua Chișinău-Bender, iar cel de-al doilea caz — pe Chișinău-Hâncești.Potrivit oamenilor legii, carnea era transportată în condiții antisanitare și făra acte de caliatate și proviniență.

Polițiștii au depistat aproximativ 300 de kilograme de carne de porc și 10 carcase de carne de vită. Un alt caz a fost înregistrat pe drumul Ungheni – Chișinău. Un șofer transporta 600 de kilograme de pește, fără acte de proveniență a mărfii.

Șoferii au recunoscut că mărfurile urmau să fie comercializate în piața centrală din Capitală.

Pentru transportarea mărfurilor actele de origine și proveniență, șoferii riscă să fie amendați de la 3 la 4 mii 500 de lei.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала