Tehnologii militare
Știri de ultimă oră despre tehnologiile militare, armament, dezvoltate în lume de țări precum Rusia, SUA, China

Forțele aerospațiale rusești se dotează cu peste 60 de avioane Su-35 - „coșmar” pentru SUA

© Photo : JSC Sukhoi CompanyThe Sukhoi Su-35S, Russia’s new super-maneuverable multirole fighter jet
The Sukhoi Su-35S, Russia’s new super-maneuverable multirole fighter jet - Sputnik Moldova-România
Aleksei Krivoruchko, ministrul adjunct al Apărării din Rusia, a anunțat că unitățile forțelor aerospațiale au primit peste 60 de avioane de luptă Su-35S.

BUCUREŞTI, 12 oct — Sputnik, Doina Crainic. Vorbind în cadrul unei întruniri la Centrul de testare Chkalov al ministerului Apărării din Rusia, vicepremierul rus Aleksei Krivoruchko a declarat că peste 60 de avioane de luptă Su-35S au fost livrate forțelor aerospațiale ruseşti.

The Sukhoi Su-35S, Russia’s new super-maneuverable multirole fighter jet - Sputnik Moldova-România
Rusia
„Acesta e coșmarul nostru". Americanii, despre avionul de luptă rusesc Su-35

El a mai spus că testele în cazul acestor avioane vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2019. Avioanele sunt testate în prezent.

Principalul avantaj al avioanelor Su-35 de generaţia a patra este faptul că sunt multifuncţionale. Washingtonul consideră că achiziționarea acestor avioane de către China ar fi un „adevărat coșmar" pentru Statele Unite.

Contractul pentru livrarea a 24 de avioane de luptă ruseşti Su-35 către China, în valoare de 2 miliarde de dolari, a fost semnat în 2015.

Armata chineză a primit deja 14 avioane, unul dintre acestea participând deja la manevre în Marea Chinei de Sud, în februarie 2018.

Un comentator de la site-ul de știri Business Insider a recunoscut că, în fața unui Su-35 rusesc, avionul de luptă american F-22 Raptor, de generaţia a 5-ea, ar fi înfrânt.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала