Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Atacul din Kerci nu mai este considerat atentat. Se caută posibilii complici

© Sputnik / Стрингер / Trecere la banca de fotografiiТеракт в политехническом колледже в Керчи
Теракт в политехническом колледже в Керчи - Sputnik Moldova-România
Atacul de la colegiul politehnic din Kerci a fost recalificat din “atentat terorist” în “omor multiplu”, anunță Comitetul de Investigații din Rusia.

BUCUREȘTI, 17 oct – Sputnik. Comitetul de Investigații a recalificat cazul atacului de la colegiul politehnic din Kerci. În prezent, este deschis un dosar penal pentru omor multiplu.

Теракт в политехническом колледже в Керчи - Sputnik Moldova-România
Rusia
Au fost publicate imagini cu ucigașul din Kerci, Crimeea

Comitetul Național Antiterorist presupune că ar putea fi vorba de mai mulți atacatori, în prezent încearcă identificarea celorlalte persoane implicate.

"Anchetatorii și colaboratorii operativi încearcă să stabilească complicitatea la crimă a studentului Roslyakov, al cărui cadavru a fost găsit în încăpere, care s-a sinucis cu arma găsită în apropiere. În prezent, se întreprind măsuri de identificare a unor posibili organizatori și executori ai explozibiei", se spune în comunicatul Comitetul de Investigații.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала