Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Momentul exploziei din Kerci, ucigaşul împuşcă la stânga şi la dreapta (VIDEO 18+)

© Sputnik / Виталий Аньков / Trecere la banca de fotografiiАкции памяти погибших при нападении на керченский колледж
Акции памяти погибших при нападении на керченский колледж - Sputnik Moldova-România
Pe 17 octombrie, Vladislav Roslyakov, în vârstă de 18 ani, a efectuat un atac armat şi cu bombă la Colegiul Politehnic din Kerci, unde era student în anul patru.

BUCUREŞTI, 21 oct — Sputnik. Postul de televiziune Vesti Krym a publicat imagini înregistrate de camerele de supraveghere care au capturat momentul în care Vladislav Roslyakov a atacat studenții și personalul de la Colegiul Politehnic din Kerci.

În înregistrare se poate vedea cum Roslyakov intră în instituția de învățământ, purtând o pungă încărcată cu arme și muniție. De asemenea, videoclipul prezintă momentul exploziei și împuşcăturile.

Кадры момента нападения на керченский колледж с камер наблюдения

Conform celor mai recente date, 20 de persoane, inclusiv 15 studenți și 5 membri ai personalului colegiului, au fost uciși și peste 50 au fost răniți. Atacatorul s-a sinucis după aceea în sala de bibliotecă; motivele lui rămân neclare.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала