Internaţional
Cele mai importante știri internaționale, breaking news, știri externe de ultimă oră, Europa, SUA, Rusia, NATO, UE, pe surse, analize și comentarii

Dodon și Salvini, oaspeți de onoare a unui eveniment internațional

Всемирный конгресс семей
Всемирный конгресс семей - Sputnik Moldova-România
Președintele moldovean, Igor Dodon, și vicepremierul Italian, Matteo Salvini vor fi oaspeții de onoare a Congresului Familiilor de la Verona de la sfârșitul lunii martie a acestui an.

CHIȘINĂU, 11 mart – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, alături de vicepremierul italian, Matteo Salvini, va fi oaspetele de onoare al Congresului Mondial al Familiilor. Cea de-a XIII ediție a evenimentului internațional se va desfășura la Verona, Italia, între 29-31 martie, 2019.

© Photo : Captură EcranVorbitorii la Congresul Mondial al Familiilor din Verona, 2019
Dodon și Salvini, oaspeți de onoare a unui eveniment internațional - Sputnik Moldova-România
Vorbitorii la Congresul Mondial al Familiilor din Verona, 2019

Printre vorbitorii la Congres sunt și alți oficiali italieni, precum Lorenzo Fontana, ministrul pentru Familie și Dizabilități; Marco Busseti, ministrul italian al Educației și Cercetării. Ungaria va fi reprezentată de secretarul de stat și ministrul pentru Familie al Ungariei, Katalin Novak.

Congresul Familiilor se va încheia duminică, 31 martie, cu un marș în centrul orașului Verona în susținerea familiei naturale și a vieții.

Un eveniment similar a fost găzduit de Republica Moldova în anul 2018, între 14-16 septembrie, fiind patronat de președintele moldovean. Atunci, Salvini nu a putut fi prezent reuniune, însă a transmis un mesaj de salut congresului de la Chișinău.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала