Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Rareș Bogdan, denunțat: a făcut scandal în PNL dintr-un motiv… de tot râsul!

Să ai pretenția voturilor bucureștenilor după ce ți-ai axat politica discursului pe critica ”miticilor” și pe superioritatea Clujului, e puțin cam deplasat.

BUCUREȘTI, 26 mart - Sputnik, Evan Răutu. Surse interne din PNL au dezvăluit unei cunoscute agenții că Ședința Biroului Executiv al PNL ar fi fost ”una cu scântei” – și asta pentru că ar fi ”izbucnit primele tensiuni între Rareș Bogdan și liderii PNL”.

Agenția ”Știri pe surse” spune că Rareș Bogdan le-ar fi reproșat liderilor PNL București că ”boicotează campania pentru alegerile europarlamentare”, acuzând lipsa afișajului și panotajului din Capitală.

”În București nu este niciun banner, niciun stâlp cu fața mea”, ar fi strigat Bogdan, subliniind că ”Este grav! Trebuie să ne trezim!”

În aceeași ședință, Rareș Bogdan ar fi recunoscut ”Mi-e frică! În diaspora este dezastru!”.

”Nu mă interesează jocurile interne - trebuie să ne trezim, să ne luptăm!”, ar fi spus Rareș Bogdan în ședința PNL.

Acum, sincer, să ai pretenția voturilor bucureștenilor după ce ți-ai axat politica pe critica ”miticilor” și pe superioritatea Clujului, e puțin cam deplasat. Că nu e nici un stâlp cu fața lui… poate doar din fabricație, să-i dea forma, că să lipești pe stâlpi e ilegal – sau poate asta vrea controversatul personaj?

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала