Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Mircea Badea îl dă în vileag pe Iohannis lui Donald Trump… chiar înaintea întâlnirii!

”Toate oficinele securistice ale propagandei în înjură mereu pe Trump, toți care îl deservesc pe Iohannis îl înjură crâncen pe Donald Trump”

BUCUREȘTI, 19 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Revenit din concediu, cunoscutul realizator TV Mircea Badea și-a manifestat uimirea: toate publicațiile pro-Iohannis, care l-au atacat mereu pe Donald Trump, scriu acum despre întâlnirea de mâine, de la Casa Albă.

”Toate oficinele securistice ale propagandei în înjură mereu pe Trump, toți care îl deservesc pe Iohannis îl înjură crâncen pe Donald Trump”, a spus Mircea Badea.

În schimb, acum au întors foaia: „Acum toți scriu, băi, se întâlnește cu Iohannis”, spune Badea, care consideră că asta e ipocrizie maximă!

”Oare Administrația Trump e la curent  cu harnelile astea?”, întreabă Mircea Badea.

Donald Trump și Klaus Iohannis - Sputnik Moldova-România
Politică
Iohannis, propuneri și teme scandaloase în discuția cu Trump! Incredibil ce intenții are!

De altfel, Mircea Badea a amintit că a fost printre puținii realizatori de emisiuni din România care l-au susținut în alegeri pe Donald Trump.

Pe de altă parte, Mircea Badea expune și situația celor care reprezintă SUA în România.

”Mie mi se pare că în România, deocamdată, influența lui Soros este mult mai mare decât a Administrației Trump - mult mai mare!”, consideră Mircea Badea.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала