Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Viitorul ministru al Educației vine de la Cluj? Cine o va succeda pe Andronescu

Alături de cele trei propuneri pentru Ministerul Educației Naționale, se pare că s-ar mai afla una, oarecum ”neoficială”, venită tot din sistemul de educație.

BUCUREȘTI, 23 aug – Sputnik, Georgiana Arsene. Începutul anului școlar 2019-2020 vine cu noutăți nu doar pentru elevi, ci și pentru cadrele didactice. Și aceasta pentru că la șefia Ministerului Educației Naționale va veni un om nou.

Radu Szekely - Sputnik Moldova-România
Educație
Szekely, fostul consilier al Ecaterinei Andronescu, noul ministru al Educației?

Până atunci, interimatul este asigurat de ministrul Culturii, Daniel Breaz, după ce fostul ministru al Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a fost demisă din funcția pe care o ocupa.

La ora actuală, pentru funcția de ministru al Educației sunt ”în cărți” trei persoane. Este vorba despre Ioana Neacșu, Florian Lixandru și Radu Szekely.

Astăzi, social-democrații se reunesc în ședința Comitetului Executiv Național pentru a discuta propunerile pentru Educație și Interne, dar și pentru a stabili ultimele detalii organizatorice ale Congresului PSD de sâmbătă.

Potrivit monitorulcj.ro, PSD l-ar lua în calcul, pentru funcția de ministru al Educației, și pe Valentin Cuibus, inspector școlar general în județul Cluj. Publicația menționată precizează, însă, că acesta ar putea refuza propunerea.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала