Economie
Știri de ultimă oră din economia României, Moldovei, europeană și internațională, relații economice dintre SUA, UE, Rusia, comerț extern, relații și schimburi economice, bani și valută, monede străine, EURO, Dolar, bani

Liderul de la Tiraspol, gata să discute cu Igor Dodon despre relații economice

© Photo : Facebook / Dodon IgorВстреча Президента Молдовы Игоря Додона и Вадима Красносельского
Встреча Президента Молдовы Игоря Додона и Вадима Красносельского - Sputnik Moldova-România
Pe parcursul a doi ani și jumătate, președintele Igor Dodon a avut șase întrevederi cu liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski.

CHIȘINĂU, 25 aug — Sputnik. Liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, a declarat că este gata să discute cu președintele Moldovei, Igor Dodon, chestiuni ce țin de dezvoltarea relațiilor economice.

Președintele Dodon a declarat pentru Sputnik Moldova că următoarea întrevedere cu Vadim Krasnoselski ar putea avea loc în această toamnă.

"Avem mai multe probleme care vor fi cu siguranță pe ordinea de zi. Acestea sunt probleme de ordin economic, cooperare bancară, inclusiv probleme culturale și umanitare", a declarat Krasnoselski la un post de televiziune.

Precizăm că pe parcursul a doi ani și jumătate, Dodon și Krasnoselski s-au întâlnit de șase ori.

La negocierile pentru reglementarea conflictului transnistrean în formatul „5+2” participă Chișinăul și Tiraspolul ca părți ale conflictului; Rusia, Ucraina și OSCE în calitate de intermediari; Uniunea Europeană și SUA, ca observatori.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала