Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Păcură, exportată ilegal din Rusia în România

© Sputnik / Igor Zarembo / Trecere la banca de fotografiiПогрузочно-разгрузочные работы в контейнерном терминале морского торгового порта
Погрузочно-разгрузочные работы в контейнерном терминале морского торгового порта - Sputnik Moldova-România
O companie rusească a exportat ilegal din Rusia în România păcură, declarând-o drept un amestec de hidrocarburi aromatice.

BUCUREȘTI, 28 aug – Sputnik. Angajații Vamei Centrale Energetice din Rusia au descoperit un caz de export ilegal al unor produse petroliere în România prin intermediul transportului maritim, transmite portalul News.ru.

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă - Sputnik Moldova-România
Politică
Vrea Cotroceniul ca România să aibă relații comerciale cu Rusia și fostele țări sovietice?

O companie de transport din Novorossiysk a scos din Rusia păcură în valoare de 68 milioane de ruble în anul 2017, declarând-o drept un amestec de hidrocarburi aromatice, care nu sunt supuse taxei de export. În acest fel, bugetul statului rus a fost prejudiciat cu 7,6 milioane de ruble, anunță Servicul Vamal Federal din Rusia.

Pe numele persoane responsabile a exportatorului a fost intentat un dosar penal, iar compania urmează să fie supusă unei contravenții administrative.

Odată ce suspectul a săvârșit fapta pentru prima dată, a fost eliberat de răspundere penală. Compania exportatoare a  plătit daune în bugetul federal în sumă de 26,6 milioane de ruble.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала