Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Răsturnare de situație în cazul Rovana Plumb! Opoziția s-a bucurat degeaba!

Carmen Avram: ”Rovana Plumb, victimă a unei groaznice campanii de denigrare şi de hărțuire, e cea care trebuie să suporte consecințele!”

BUCUREȘTI, 27 sept - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Aseară, europarlamentarul Carmen Avram făcea primul anunț că, de fapt, Rovana Plumb nu a fost respinsă.

”Ca să fie foarte, foarte clar pentru cei care se bucură acum că au mai dat o lovitură împotriva României, Rovana Plumb nu a fost "respinsă" - i s-a suspendat (!!) procedura de audiere în comisia de transport, pentru a-i da timp să-şi rezolve problema considerată "conflict de interese"”, anunța Carmen Avram.

Și, pentru a risipi bucuria ciudată a liberalilor și useriștilor, Carmen Avram sublinia: ”Dacă reuşeşte, are toate şansele de a merge mai departe”.

Ei bine, câteva ore mai târziu, agenția Mediafax confirma informația, precizând și când se vor relua discuțiile.

Astfel, comisia ”JURI” a Parlamentului European va evalua luni, 30 septembrie, situaţia Rovanei Plumb şi a celuilalt candidat ”respins”, maghiarul Laszlo Trocsany.

European Parliament - Sputnik Moldova-România
Internaţional
De ce sunt respinși doar candidații din Est? Candidatul Ungariei a pățit ca Rovana Plumb

Astfel, Comisia pentru Afaceri Judiciare din PE se va întruni luni, la 10.30, în şedinţă extraordinară pentru a discuta și evalua conflictul de interese real sau potenţial al candidaţilor României şi Ungariei pentru funcţia de comisar european, respectiv Rovana Plumb şi Laszlo Trocsanyi, anunță Mediafax, citând ”surse europene”.

Menționăm că astăzi, după episodul ciudat și după procedura în premieră aplicată româncei de Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European, asupra PSD, a premierului Dăncilă și mai ales asupra Rovanei Plumb a fost aruncat un val de atacuri și de critici, inclusiv din partea unor persoane din PSD.

”Totuşi, cât e de trist ce se întâmplă în această țară!”, comenta cunoscuta teleastă Carmen Avram, europarlamentar. ”Cât e de trist că există români care sfâşie români, ca să poată sluji aiurea! Cât e de trist că, din 10 candidați "cu probleme"- dintre care unii chiar au fost dovediți că au călcat strâmb - doar Rovana Plumb (victimă a unei groaznice campanii de denigrare şi de hărțuire) e cea care trebuie să suporte consecințele!”

Tare, tare trist, conchidea Carmen Avram.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала