Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Lansarea rachetei balistice „Bulava” de pe submarinul rusesc „Knyaz Vladimir” - Video

© Пресс-служба Северного флота / Trecere la banca de fotografiiLansarea rachetei balistice Bulava
Lansarea rachetei balistice Bulava - Sputnik Moldova-România
Ministerul Apărării al Rusiei a dat publicității imagini video cu lansarea rachetei balistice „Bulava” de pe submarinul strategic „Knyaz Vladimir”.

BUCUREȘTI, 30 oct – Sputnik. Ministerul rus al Apărării a publicat imagini video cu lansarea rachetei balistice “Bulava” de pe submarinul-crucișător strategic “Knyaz Vladimir”.

Launch of a Bulava SLBM - Sputnik Moldova-România
Rusia
Lansarea rachetelor balistice Bulava de pe submarinul strategic Iury Dolgoruky. VIDEO

În cadre sunt surprinse momentele startului și zborului rachetei.

Lansarea rachetei Bulava a fost realizată dintr-o poziție subacvatică, în bazinul Mării Albe, asupra unei ținte de pe poligonul Kura din Kamchatka, în cadrul testărilor purtătorului strategic de rachete.

Ministerul Apărării a subliniat că zborul rachetei a avut loc în regim normal, sistemele de control au înregistrat căderea blocurilor de antrenament pe poligon.

În prezent, conform programului național de reînarmare, se planifică construcția a opt submarine de clasa Borei. Deocamdată au fost construite și transmise trei vase în dotarea flotei: “Yuri Dolgoruki”, „Alexandr Nevski” și „Vladimir Monomah”. Cel de-al patrulea submarin, „Knyaz Vladimir, se află într-o etapă de testare.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала