Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Cutremurător: părinţii fetiţei ucise de olandez, chemaţi la audieri - „Suntem distruşi”

Părinţii Adrianei, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa violată şi ucisă de un cetăţean olandez în septembrie, au fost chemaţi vineri dimineaţă la audieri la Parchetul General.

Sorina Matei - Sputnik Moldova-România
Premieră: Sorina Matei, implicată de un oficial olandez în ancheta din cazul asasinului!
BUCUREŞTI, 22 nov – Sputnik, Doina Crainic. Ancheta în cazul cutremurător referitor la uciderea şi violarea micuței Adriana Feraru de către pedofilul olandez continuă, în ciuda faptului ca acesta s-ar fi sinucis dupa ce a comis crima şi după ce s-a întors în Olanda. Procurorii vor să afle dacă monstrul avea complici în România.

Părinţii fetiţei s-au prezentat vineri dimineaţă la audieri la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii. Ei au spus că nu cred că olandezul s-a sinucis, potrivit România TV.

„Este bine să ne informeze. «Băi băieți, a murit! Uitați o copie după certificatul de deces» sau ceva”, spune revoltat tatăl copilei.

„Eu nu știu ce a avut cu copilașul nostru… Suntem o familie distrusă”, a spus plină de durere mama fetei.

În septembrie 2019, Mihaela Adriana Fieraru, în vârstă de 11 ani, din Gura Șuții, judeţul Dâmboviţa, a fost dată dispărută. După trei zile de căutări, a fost găsită decedată pe un câmp, prezentând urme de violență pe corp, iar medicii legişti au stabilit că a murit sugrumată şi că fusese şi abuzată sexual. Suspectul, un cetăţean olandez în vârstă de 46 de ani, a părăsit România la scurt timp după crimă şi s-a sinucis în Olanda la scurt timp.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала