Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Durere pentru români: ”Epidemia de coronavirus lovește puternic în lumea maneliștilor”

© AFP 2021 / SAM YEHЧеловек в маске смотрит на модель коронавируса SARS в мэрии в Тайбэе
Человек в маске смотрит на модель коронавируса SARS в мэрии в Тайбэе - Sputnik Moldova-România
Această informație, dată de mai multe publicații și agenții de știri  a interesat enorm de mulți români, în țară și în ”diaspora”.

BUCUREȘTI, 26 feb - Sputnik, Evan Răutu. România 2020: vă vine sau nu să credeți, dar această ”informație”, dată de mai multe publicații și agenții de știri (sursa inițială fiind Wowbiz) a interesat enorm de mulți români, în țară și în ”diaspora”.

Și nu, nu a murit nici un manelist, ci epidemia care a blocat multe zone din Italia, ”lovește puternic în lumea maneliștilor”, în sensul că - tragedie pentru români! – mai mulți artiști ai genului și-au anulat concertele!

Printre staruri - Nicolae Guță, Florin Salam și Dani Mocanu, care aveau concerte programate în Italia. Însă, nicio problemă, vedetele și-au aranjat alte concerte în Spania și Germania, scrie presa.

“Din cauza acestui virus am să anulez evenimentele de pe teritoriul Italiei din această perioadă. Mulţumesc pentru înţelegere!”, a anunţat Dani Mocanu, citat de Wowbiz.ro. Și cântărețul Culiţă Sterp avea spectacole la Milano şi Torino dar le-a anulat! ”Sănătatea este cea mai importantă”

“Dragii mei , pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta și o să încercăm să le reprogramăm când o să avem dăți disponibile! Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a postat artistul.

Agenția „Știri pe surse” ne anunță că și Nicolae Guță și Florin Salam ”ar fi trebuit, de asemenea, să cânte în Italia, dar și-au anulat concertele”.

Dincolo de imaginea generală a gusturilor românilor din diaspora, e de remarcat că artiștii au demonstrat responsabilitate – pentru că, dacă ar fi ținut concertele, fanii, în inconștiența lor, ar fi venit în ciuda avertismentelor. Deci, o bilă albă pentru maneliști - iar pentru amatori, niscaiva mărgele colorate, ca pe timpuri...

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала