Politică
Ultimele știri din politică, cele mai importante evenimente de la Președinție, Guvern și Parlament, partide politice, declarații ale politicienilor, știri pe surse, comentarii și analize

Ilan Laufer, mesaj al lucidității – ”Raed Arafat este în acest moment premierul de facto!”

”Singurul lucru bine făcut de premierul Orban și PNL în 4 luni de proastă guvernare a fost, cu greu, păstrarea Dr. Raed Arafat în acest guvern”

BUCUREȘTI, 27 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscutul om de afaceri și fost ministru, Ilan Laufer transmite un veritabil mesaj al lucidității, în contextul scandalului nominalizării lui Cîțu, chiar înaintea unei posibile crize legată de coronavirus.

”România nu va dispune de vaccin împotriva Coronavirus mai devreme de 18 luni”, atrage atenția din start Ilan Laufer, iar ”criza politică amestecată cu Coronavirus (va fi) un cocktail devastator pentru sănătatea și buzunarele românilor!”.

Coronavirus - Sputnik Moldova-România
Persoana infectată cu coronavirus a ajuns în Capitală – în ce stare este
Ilan Laufer subliniază că ”partenerul strategic tocmai ce a aflat și ne transmite și nouă să luăm toate măsurile posibile de precauție și să fim cât se poate de bine pregătiți pentru ce poate urma din punct de vedere al sănătății cetățenilor și al economiei naționale”.

În acest context, apare criza politică, amplificată ieri seară de Klaus Iohannis. Ilan Laufer consideră că ”singurul lucru bine făcut de premierul Orban și PNL în 4 luni de proastă guvernare a fost, cu greu, păstrarea Dr. Raed Arafat în acest guvern, care în acest moment este premierul de facto al României”.

”Altceva nu mai faceți, domnule Orban?”, întreabă Ilan Laufer, punctând că, dacă bătălia efectivă cu virusul va fi dusă de doctorul Arafat, PNL ar trebui să se ocupe de domeniul care îi e asociat, prin definiția politologică: mediul de afaceri.

 Luați măsuri pentru mediul de afaceri – cere Ilan Laufer și asta ”Urgent!”, care le cere liberalilor ”Creați cadrul legislativ pentru cei care pot lucra de acasă, ca să nu se mai deplaseze la birou în această perioadă dacă nu este neapărat necesar”.

”Se creionează un cocktail devastator pentru România dacă nu vom avea urgent un guvern funcțional cu oameni profesioniști”, a subliniază în finalul mesajului său Ilan Laufer – așa cum spuneam, un adevărat îndemn la luciditate.

De remarcat cum un român etnic evreu - lucid și corect - laudă un palestinian care face atât de multe pentru România! Iată încă un exemplu de mod superior de gândire și înțelegere!

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала