Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Violenţe din cauza coronavirus: român întors din Italia, luat la bătaie de un vecin

Un român care s-a întors din Italia la începutul lui martie a fost plasat în autoizolare la domiciliu pentru 14 zile. Totuşi, miercuri el a ieşit pe stradă, iar un vecin, care ştia că bărbatul a venit recent din Italia, l-a luat la bătaie.

BUCUREŞTI, 12 mart – Sputnik, Doina Crainic. Românul, din Laloşu, judeţul Vâlcea, se întorsese din Italia pe 2 martie, iar de atunci i s-a impus să rămână în izolare la domiciliu pentru 14 zile. Totuşi, miercuri bărbatul a decis să iasă din casă pentru a merge la sediul primăriei din Laloşu să-şi ia o adeverinţă, potrivit gazetaromaneasca.it

Un operator de laborator efectuează teste pe probe posibil infectate cu Covid-19 - Sputnik Moldova-România
Coronavirus: ultimele date oficiale din România, Europa și din toată lumea

Un vecin, care ştia că bărbatul venise recent din Italia, l-a văzut ieşind pe stradă, s-a înfuriat şi a sărit să-l ia la bătaie. Se pare că vâlceanul a fost rănit destul de tare, fiindcă ulterior a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru îngrijiri medicale.

IPJ Vâlcea a precizat că amândoi bărbaţii s-au ales cu dosare penale, unul pentru că nu a respectat măsura autoizolării, iar celălalt pentru violenţă.

Acum două zile, inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române, Ioan Buda, a anunţat că peste 40.000 de persoane venind din Italia au intrat în România în ultimele două săptămâni.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала