Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Coronavirus în Rusia: 528 noi cazuri în ultimele 24 de ore

© Sputnik / Евгений Одиноков / Trecere la banca de fotografiiМашина скорой помощи въезжает на территорию городской клинической больницы
Машина скорой помощи въезжает на территорию городской клинической больницы  - Sputnik Moldova-România
În ultimele 24 de ore în Rusia au fost înregistrate 582 noi cazuri de infectare cu noul covoronavirus COVID-19.

BUCUREȘTI, 4 apr – Sputnik. În ultimele 24 de ore în Rusia au fost descoperite 582 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, a anunțat centrul pentru combaterea pandemiei.

Медицинский работник проводит диагностические тесты на коронавирус - Sputnik Moldova-România
Rusia
Un nou sistem de testare la coronavirus înregistrat în Rusia - detalii

Se menționează că față de ziua de ieri numărul cazurilor noi a scăzut cu 19, fiind a doua scădere succesivă.

În total în Rusia sunt înregistrate 4731 cazuri confirmate de COVID-19.

Cazuri noi au fost identificate în 32 de regiuni ale țării. Cele mai multe sunt la Moscova – 434 (aici numărul total al celor infectați este de 3357). Dintre aceștia 67 de pacienți au o vârstă mai made de 65 de ani, iar 14 sunt copii.

Alte 49 de cazuri au fost înregistrate în regiunea Moscova. În Sankt Petersburg s-au îmbolnăvit 15 persoane, în regiunea Breansk – 12, în regiunea Ivanovo – 10, iar în celelalte regiuni – de la unul la șase cazuri noi de infecție.

“În ultimele 24 de ore au decedat nouă pacienți cu coronavirus: la Moscova – 7, în regiunea Kostroma – o persoană, în ținutul Primorsk – o persoană. În decursul întregii perioade  – 43 de persoane”, se menționează în comunicat.

Numărul persoanelor însănătoșite a ajuns la 333. În ultima zi au fost externate 52 de persoane: 26 în Moscova, 13 în suburbia Moscovei, cinci – în regiunea Sverdlovsk, câte doi în – Crimeea și regiunea Pskov, câte unul în regiunile Hakasia, Orenburg, Volgograd și Reazan.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала