Coronavirus
Coronavirus (COVID-19), infecție ce a afectat întreaga lume, inclusiv România și Moldova - ultimele știri despre simptome, tratament, vaccinare, cazuri de infectare, decese

Un nou sistem de testare la coronavirus înregistrat în Rusia - detalii

© AFP 2021 / JOHN MOOREМедицинский работник проводит диагностические тесты на коронавирус
Медицинский работник проводит диагностические тесты на коронавирус - Sputnik Moldova-România
În Rusia a fost înregistrat un nou sistem de testare pentru diagnosticarea noului tip de coronavirus COVID-19.

CHIȘINĂU, 4 apr - Sputnik. În Rusia, a fost înregistrat un nou sistem de testare pentru determinarea infecției cu coronavirus COVID-19, care va fi produs de compania ”ADN Technology”, transmite RIA Novosti.

"Trusa respectă cerințele OMS și a Ministerului Sănătății Federației Ruse pentru diagnosticarea COVID-19 și va permite detectarea de până la 10 copii ale virusului in eprubetă", anunță compania, citată de Radio Sputnik.
Angela Merkel la congresul CDU - Sputnik Moldova-România
Internaţional
Cancelarul Germaniei Angela Merkel a ieșit din carantină

Este subliniat faptul că, începând cu 3 aprilie, 200-400 de seturi vor fi produse zilnic, iar ulterior compania va începe producția a o mie de seturi pe zi, ceea ce va permite efectuarea a aproximativ 100 de mii de investigații.

În Federația Rusă, numărul total de cazuri confirmate este de 3 mii 548 de persoane, în 76 de regiuni ale țării, dintre care 30 de persoane au murit din cauza infecției.

Anterior, Radio Sputnik a anunțat că Guvernul rus va emite în săptămâna curentă un decret privind achiziționarea de sisteme de testare de import pentru detectarea coronavirusului.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала