Rusia
Despre Rusia, declarațiile lui Vladimir Putin, Serghei Lavrov, relațiile Rusiei cu alte state, cu SUA, UE, NATO, România, Moldova, armament, conflicte, relații bilaterale, economice, livrări de gaz

Coronavirus în Rusia: 1175 de noi cazuri de infectare

© Sputnik / Евгений Одиноков / Trecere la banca de fotografiiМашина скорой помощи въезжает на территорию городской клинической больницы
Машина скорой помощи въезжает на территорию городской клинической больницы  - Sputnik Moldova-România
În ultimele 24 de ore în Rusia au fost înregistrate 1175 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, în 56 de regiuni ale țării.

BUCUREȘTI, 8 apr – Sputnik. În ultimele 24 de ore în Rusia au fost confirmate 1175 de cazuri noi de infectare cu coronavirus în 56 de regiune, cinci persoane au decedat, anunță centrul operativ rus pentru combaterea pandemiei.

Donald Trump - Sputnik Moldova-România
Internaţional
Trump acuză ”FALS” în cazul Coronavirus – o nouă confirmare a „făcăturii”

Numărul total al cazurilor de COVID-19 în Rusia a ajuns la 8672 în 81 de subiecți federali, 580 de persoane s-au însănătoșit, 63 au decedat.

Cele mai multe cazuri au fost înregistrate la Moscova, în suburbia Moscovei și Sankt Petersburg – 660, 95 și 34. În același timp, în Capitală numărul noilor cazuri este cu 30 mai puține decât anterior.

De asemenea, în ultimele 24 de ore din spitalele ruse au fost externate 86 persoane: 48 la Moscova, șase în ținutul Krasnodar, cinci în regiunea Nijni Novgorod, câte trei în regiunea Moscovei, Cecenia, Stavropol și regiunea Sverdlovsk, câte două în Tatarstan, Kalmîkia și Sevastopol, câte una în regiunile Leningrad, Kaliningrad, Lipețk, Volgograd și Murmansk, ținuturile Krasnoiarsk și Perm, în Kabardino-Balkaria, districtul autonom Hantî-Mansi.

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала