Internaţional
Cele mai importante știri internaționale, breaking news, știri externe de ultimă oră, Europa, SUA, Rusia, NATO, UE, pe surse, analize și comentarii

Marea Britanie:19 medici au murit din cauza infecției cu coronavirus

© AFP 2021 / GLYN KIRKCoronavirus în Marea Britanie
Coronavirus în Marea Britanie - Sputnik Moldova-România
Nout tip de coronavirus a luat viața a nouăsprezece medici din Marea Britanie, a declarat ministrul britanic al sănătății.

BUCUREȘTI, 11 apr -  Sputnik. Nouăsprezece de angajați ai NHS au murit în Marea Britanie din cauza COVID-19 , a declarat sâmbătă pentru jurnaliști ministrul sănătății, Matt Hancock.

Un spital din Londra - Sputnik Moldova-România
Internaţional
Londra: cartierele cu cele mai multe şi cu cele mai puţine cazuri de Covid-19 - hartă

"Întreaga mea inimă este cu familiile lor ... și faptul că mulți dintre ei sunt oameni care au venit în această țară pentru a lucra la NHS, îmi frânge inima. Pentru a vedea oamenii literalmente își dau viața pentru NHS, ei au venit aici pentru aceasta. Noi trebuie să aducem un omagiu memoriei lor ", a spus Hancock.

El a subliniat că vor fi cercetate cazurile de infecție a personalului din cadrul NHS, dar a menționat că, potrivit informațiilor, decesele medicilor nu s-au datorat lipsei de materiale de protecție și că ar fi putut fi infectati nu în spitale, ci în alte locuri.

Numărul de decese cauzate de coronavirus în Marea Britanie a ajuns la aproape 9 mii de persoane, 19 mii 304 de persoane se află în spitale,diagondticul a fost confirmat la un număr de aproape 74 de mii de personae.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала