Societate
Știri de ultimă oră din societate, cazuri sociale, probleme, asistență socială, viața de zi cu zi, evenimente publice, culturale, viața de la țară, din cartier, prognoza meteo

Sondaj: Demiterea dr. Streinu-Cercel a fost o decizie corectă - sau dictată de interese?

În spațiul public se vehiculează ideea că Streinu-Cercel ar fi deranjat ”conducerea superioară de partid și de stat” prin criticele aduse

BUCUREȘTI, 24 apr – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Demiterea dr. Streinu-Cercel din Comisia Științifică specială a suscitat multe discuții în spațiul public. Mass media este împărțită, unii probând falsul acuzațiilor aduse doctorului, ceilalți, susținând inexplicabil interpretarea falsă că doctorul ”voia să despartă bătrânii de familiile lor”.

Pe această stare (și pe promovând acuzația falsă!) ministrul Sănătății - susținut de premier - a decis demiterea doctorului Streinu.

În spațiul public se vehiculează ideea că Streinu-Cercel ar fi deranjat ”conducerea superioară de partid și de stat” prin criticele aduse politicii de a nu face multe teste dar și pentru criticile (dure!) față de permiterea deplasării românilor în Germania.

Adică, se vehiculează ideea că Streinu-Cercel s-ar fi atins de interese foarte mari – și de aici… demiterea. Desigur, sunt ipoteze și speculații, care trebuie luate ca atare.

Dar, în acest context e interesant de aflat care este poziția opiniei publice. De aceea, vă invităm să participați la un sondaj, cu o singură întrebare:

Demiterea dr. Streinu-Cercel a fost o decizie corectă - sau dictată de interese?

DA – a fost corectă, o merita

NU – nu a fost corectă, ci dictată de interese

Nu știu

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0
Mai întâi cele noiMai întâi cele vechi
loader
ÎN EMISIE
Заголовок открываемого материала